23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny produktlansering hos JOAB - FNI-4♻️

JOAB lanserar en helt ny standard för fastighetsnära insamling, FNI-4. Genom att kombinera beprövad teknik med modern design har vi skapat en lösning som inte bara ökar produktiviteten utan även minskar miljöpåverkan. Med FNI-4 sätter vi ribban högre för hållbarhet, innovation, produktivitet, flexibilitet och säkerhet inom fastighetsnära insamling.

Med ständigt ökande krav på hållbarhet och effektivitet introducerar vi vår senaste innovation inom fastighetsnära avfallshantering – FNI-4. JOAB FNI-4 lyfter avfallshantering till en helt ny nivå genom att erbjuda en unik kombination av innovativ teknik och mångsidig funktionalitet. Genom att sammanföra beprövad teknik med modern design har vi skapat en lösning som inte bara ökar produktiviteten utan även minskar miljöpåverkan.

Med fokus på hållbarhet, innovation, produktivitet, flexibilitet och säkerhet representerar FNI-4 en ny standard för fastighetsnära insamling.

Innovativ
Med vår senaste innovation, FNI-4, tar vi ett betydande steg framåt mot hållbar utveckling. Genom att använda och kombinera befintliga produkter, har vi skapat en helt unik produkt. Det är vad vi kallar för innovation.

Produktiv
Genom att skapa en arbetsplats på insidan av bilen precis intill hytten, sparar vi avsevärd tid åt våra operatörer. I stället för att gå fram och tillbaka med kärl runt bilen kan operatören effektivt arbeta på en väldigt liten area vilket under optimala förhållanden kan spara upp till 5 km gångväg per dag. Dessutom har vi effektiviserat tömningen av bilen, vilket innebär att vi sparar värdefull tid varje dag. Lägg dessutom till bilen har extremt lite överhäng vilket gör den extremt enkel att manövrera på trånga platser! Det är så vi skapar ökad produktivitet genom innovativa lösningar.

Flexibel
Med den ökande variationen av kärltyper och fabrikat på marknaden kan det vara utmanande att hålla jämna steg. Men med vår FNI-4 påbyggnad behövs bara en enda bil för att hantera alla olika typer av kärl, från 4-facks- och delade kärl till standardkärl på 80-770 liter. Och inte nog med det, du har friheten att tömma vilket kärl som helst i valfritt fack i bilen. En unik flexibilitet med lönsamhet i fokus!

Säker
Marknadens säkraste sopbilspåbyggnad? Genom att placera operatörens arbetsområde på insidan av fordonet skyddas de effektivt från omgivande trafik. Men vi nöjer oss inte där. För att ytterligare öka säkerheten för operatörer, cyklister och fotgängare, lyser vi upp arbetsområdet med röd varningsbelysning. Det är innovativ säkerhet som gör er verksamhet både tryggare och mer produktiv.

Joab Försäljnings AB
Östergärde Industriområde
417 29 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566564927

Kontaktperson

JB
Johan Bäckström
Säljare Sverige
+46 499 480 45 johan.backstrom@joab.se

Sänd till en kollega

0.038