23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

VVS av riktig kvalitet är en framtidsinvestering

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Du känner säkert till att man bör köpa produkter av bättre kvalitet som håller i det långa loppet och som bidrar till långsammare konsumtion.

Du känner säkert till att man bör köpa produkter av bättre kvalitet som håller i det långa loppet och som bidrar till långsammare konsumtion. När det kommer till VVS till ditt hem, din sommarstuga, din bostad utomlands eller till ditt egenstartade företag kan du välja att påverka något så grundläggande men betydande. Faktum är nog att du oftast inte gör så. I de flesta fall, vid nyinflyttningar, nyproduktioner eller i fall av renovering är det som känt att proffsen sköter det tekniska grovarbetet. VVS är det sällan folk ens vet vad förkortningen är på. Om vi börjar där – för värme, ventilation och sanitet kan du oavsett om du är påläst eller ej påverka din VVS-tekniker till att välja material och inte minst maskiner och produkter som är en investering för dig och miljön. På så sätt är det en investering för det långa loppet, och en effekt av det har ju så klart att göra med din plånbok. Kvalitativa produkter håller längre, helt enkelt.

Svenska Trebema tillverkar nutida klassiker
Inte är det så konstigt att vi så småningom just skulle nämna Trebema. Trebema, som funnits sedan 1987 och faktiskt är ett familjeägt företag sedan dess tillverkar de klassiska Trebema värmepannor som uppskattas av generationer just för dess hållbarhet och därmed enkla användning. Trebema är dessutom ett svenskägt företag, vilket såklart kan vara väl värt att tänka på eftersom att det inte är tillverkare från ett annat land som bäst känner till det svenska klimatets påfrestningar och vilka behov av anpassning det innebär.  Samtidigt blir transporten dessutom kortare, och relationen till din tillverkare bättre, för att den helt enkelt är mer tillgänglig. Tack vare sin långa hållbarhet slipper du ringa efter tekniker med jämna mellanrum, och du slipper ju också att ta saken i egna händer. Och så givetvis har vi ju stora vinster för miljön.

Klassisk VVS i retrostil
Förutom sin höga kvalitet är det många som uttalat uppskattar den design som inte ändrats på mycket sedan företagsstarten för snart fyrtio år sedan. Retro, i industriella färger och mjuka mått är något som brukar påtalas. Ser du på Sverige-paketet ser du tre pannor i industriell karaktär som triggar de flesta nostalgikers fantasi. Smålänningen är en annan variant för normalstora hushåll som rymmer två gånger 500 liter vatten för värmning till ditt hem. Vi får såklart inte glömma att nämna den klassiker som ofta kommer upp vid samtal om Trebema – nämligen Calmarpannan. Här hittar du den till och med veddriven, om du föredrar traditionella metoder. Du hittar även en i uttalad retrodesign som såklart bör stå lite extra synlig i ditt hem på grund av sin skönhet och designvärde. Varför då inte välja en värmepanna från Trebema och Sverige som nästan kan bli din nästa möbel?

Trebema värmepanna är ett kort för framtiden
Vi kan väl lugnt påstå att Trebema då liksom nu då frågor om miljö och konsumtion blivit allt vanligare fokuserar på hållbarhet genom att tillverka bra produkter. Därför tycker vi att det är ett företag som bör lyftas fram, och i synnerhet vid de relativt sällsamma inköpen på VVS som vi gör under vår livstid. Härmed kan vi påverka på riktigt!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094