23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi tittar på ryggsäck

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

När du ska ut på en längre vandringstur, börjar utrustningen att bli viktig.

Tidigare har det var it tillräckligt med bra skor, nu börjar det bli dags att titta på resten av utrustningen. När du är ute i flera dagar är risken betydligt större att du springer in i en av de dagar då solen inte skiner. Kanske tom någon dag med regn. Det är inte kul att vara långt från civilisationen med solskensutstyrsel i regnväder.

Vad ska ryggsäcken klara?
Vi ska koncentrera oss på din ryggsäck. Den och tältet är det som gör att du klarar av det. Du hittar båda i märket Asivik, som är danska scoutkårens eget märke. Du stöder med andra ord deras verksamhet, om du väljer att köp utstyrsel i Asivik
.

Ryggsäcken ska kunna rymma allt det du vill ha med dig, och samtidigt vara bekväm att bära. Är den inte det, finns det två vägar att gå. Antingen skär du ner på utrustningen, eller också investerar du i en bättre ryggsäck. ÄR du kvinna, är det även en bra idé att fundera på kvinnoryggsäck, som är anpassad kvinnokroppen, vad gäller placering av remmar o dyl.

Med tanke på det svenska vädret ska ryggsäcken självklart vara vattenavvisande. Dessutom ska det finnas ett extra regnskydd, man kan dra på utanpå. En stark ram hö till standardutrustningen på en bra ryggsäck. Det är dock fortfarande viktigt att hålla sig för ögat var du tänker vandra. Bergsryggsäcken skiljer sig, ganska markant, från den vanliga vandrarsäcken.

Asivik har även annan utrustning, bla skor och kläder att vandra i, samt tält som vi nämnde innan. Det finns riktigt många olika tält att välja emellan. Ent av de mera underskattade modellerna är Tarpen, som låter dig sova i det fria, men med skydd för regnet. Har du inte provat det innan kan det vara dags nu.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.064