23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Metso Nordtrack - vårt nya sortiment

| Medlemsnyhet | Företag Metso Sweden AB

Nordtrack™, vårt produktutbud inom krossning och siktning för ballastindustrin, med målgrupp entreprenad, lanserades i oktober 2019.

Det nya Nordtrack-sortimentet består av 19 produkter som komplement till Metsos lösningar inom krossning och sortering. De nya maskinerna är perfekta för entreprenörer tack vare sin kompakta storlek, hög prestanda och i kombination med en konkurrenskraftig prisbild. Vi har standardmodeller tillgängliga direkt från lager, och med plug-and-play-funktioner. Metso Nordtrack™  är idealiska för en mängd olika applikationer som återvinning, rivning och bearbetning av sand och grus.

Detta nya sortiment av Nordtrack tillsammans med Metsos ikon Lokotrack, vilka kompletterar varandra, gör Metso till ledande inom det växande segmentet maskinentreprenörer.

Omfattande utbud av mobila lösningar

Nordtrack-serien har två mobila käftkrossar, Nordtrack J90 och Nordtrack J127, samt en slagkross, Nordtrack I908S. Nordtrack J127 är en bred käftkross men nominell mataröppning på 50 x 29”, idealisk för arbeten inom sand och grus. Nordtrack I908S mobil slagkross, i kompakt storlek, en lättviktare för återvinning som lätt kan transporteras mellan olika anläggningar och projekt. Nordtracks krossenheter levereras med automation. Dessutom har sortimentet sex olika mobila siktar, allt från grovsorteringsverk Nordtrack S2.11 med en stor siktarea, tvådäckad Nordtrack S3.7 och Nordtrack S4.7 sorterare, tredäckad Nordtrack S3.9 och Nordtrack S4.9 till den massiva Nordtrack S4.12 en stor och kraftig sikt.

Läs mer på vår globala hemsida.

Medlemsnyhet

Företag
Metso Sweden AB

Box 132
231 22 Trelleborg
Sverige
Metso Sweden AB

Sänd till en kollega

0.06