23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Återvinn interiören vid kontorsflytt

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Vid en kontorsflytt blir det ofta möbler, utrustning, maskiner och andra saker över.

Företag har inte alltid tid att sälja begagnade kontorsmöbler eller återvinna saker på rätt sätt. Att anlita ett flyttföretag som både kan sköta flytten, återvinningen och köpa begagnade kontorsmöbler kan göra det mycket smidigare. 

En kontorsflytt kan bli nödvändig när företaget växer och behöver flytta till större lokaler, men även om företaget blir mindre och måste gå ner i lokalstorlek för att spara pengar. Ett annat alternativ är när företaget ska avvecklas och all interiör måste säljas eller slängas. Att låta personalen sköta flytten är inte alltid ett alternativ eftersom det kan störa hela verksamheten. Maskiner, instrument och annan känslig utrustning måste dessutom ofta flyttas av specialister. Att anlita en flyttfirma med fokus på återvinning kan både vara ett mer miljövänligt och enklare alternativ. 

Avveckling och återvinning
Vid en kontorsflytt är det ofta förvånande mycket som måste slängas och har inte kontoret ett eget grovsoprum kan det vara svårt att forsla bort allt. Ibland finns det inte tillräckligt med fordon som kan användas och andra gånger har inte personalen tillräckligt med tid för att sköta bortforslingen. Ett annat problem är att mycket som skulle kunna återvinnas inte gör det, eftersom det inte finns något sätt att separera saker och ta med allt till återvinningsstationen. 

En flyttfirma som Excellent Moving kan anlitas för kontorsflytt i Stockholm med omnejd och fokuset ligger på att skräddarsy flyttjänster efter kontorets behov. Kontor som måste avvecklas kan till exempel få hjälp med att göra sig av med interiörer på ett miljövänligt sätt. Flyttfirman kan köpa begagnade kontorsmöbler eller annat gods och sälja vidare. 

Excellent Moving säljer i första hand för återbruk och återbäringen ett kontor kan få är baserad på andrahandsvärdet och inventeringar. Störst efterfrågan är det på metaller och elektronikskrot. Möbler som inte kan återanvändas separeras först i exempelvis plast, järn, elektronik eller trä. Sedan levereras det separerade materialet till företagets samarbetspartner Big Bag för återvinning, förbränning eller deponi. Företaget samarbetar även med Stena och Gladö kvarn.  Behöver kontoret hjälp med att hantera och transportera grovsopor går det också att ordna.

En mer miljövänlig kontorsflytt
När en verksamhet inte själva behöver arrangera flytten och återvinningen sparar de pengar eftersom verksamheten kan fortsätta som vanligt utan några avbrott. En kontorsflytt med fokus på återvinning sparar även på miljön och det är något som gynnar alla. En flyttfirma som Excellent Moving kan även flyttstäda när allt har tagits ur kontoret och de använder bara miljövänliga material som är skonsamma för naturen och hälsan. Kontorsflytten kan därmed genomföras från början till slut på ett smidigt, skonsamt och proffsigt sätt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062