23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

LED belysning - har många fördelar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Led belysning tar över allt mer och mer.

Allt fler väljer att byta ut sina befintliga glödlampor och lysrör med Led lampor och Led lysrör. Fördelarna med led är många. De har en betydligt lägre energiförbrukning, har en mycket längre livslängd och är flimmerfria. Nedan listar vi upp några av fördelarna och varför du bör byta till en led lampa/led lysrör redan idag!

Led lampor tänds direkt
Lysdioderna i en led lampa tänds direkt. Det betyder att tar tar endast ett par mikrosekunder (ej märkbart för blotta ögat) tills tänds ljuset efter att du tryckt på strömbrytaren. Jämfört med konventionella glödlampor är det en stor skillnad där dessa ofta tar någon sekund eller två att tända. Dessutom slipper du flimmer med led lampor.

Led lampor kan dimmas
Lysdioderna i en Led lampa kan enkelt dimmas. Fördelarna med detta är att det är väldigt skönt att kunna ställa in ett olika starkt ljus beroende på situation. Dimningen görs genom att minska på strömtillförseln till ljuset.

Avger mindre värme
Led lampor avger en väldigt liten mängd värme. Ljuset som kommer från led-lampor är infraröd strålning som inte blir varm på samma sätt som hos vanliga lampor. Fördelen med detta är att textilier och andra föremål inte riskerar att ta skada av ett varmt ljus. Den överskottsenergi som alstras i en led lampa avges istället som värme längst ned på själva lysdioden

Avger mer ljus per watt
Den viktigaste och och mest nämnda fördelen med led lampor är att de avger mer ljus per watt. Detta är speciellt fördelaktigt i produkter som drivs av ett batteri. Exempelvis ficklampor eller andra portabla enheter som kräver ett ljus som inte är kopplat till elnätet. Detta minskar såklart också på elräkningen när lamporna är kopplade till strömförsörjningen i hemmet.

Köp led lampor online
Ett enkelt sätt att köpa en led lampa är online. Du får produkten skickad direkt hem och till ett mycket bra pris. Lampornu är ett exempel på en bra aktör som säljer led lampor online i Sverige. Hitta mer information om deras led lampor på lampornu.se/led-lampor.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047