23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Renovering av trädgård inför sommaren

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Nu i sommartider är det många av oss svenskar som vill göra renoveringar i trädgården.

Under den varmare tiden på året är det skönt att kunna sitta utomhus under de ljusa kvällarna till middag eller med ett glas vin. Vad ska du tänka på vid renovering av din trädgård? Nedan kommer några handfasta tips innan du sätter igång.

En entreprenör som kan trädgård
En av de första sakerna du bör titta på, som också kanske är det viktigaste, är att hitta en bra och professionell entreprenör. En entreprenör som har erfarenhet av trädgårdsarbete. På så sätt kan du känna dig mer lugn i att jobbet blir väl utfört och du får det som du blivit lovad. 

Börja med att ge dig ut på internet och ta in offerter från olika entreprenörer - detta ska vara helt kostnadsfritt. Om de vill ha betalt bara för att ställa ut en offert - tacka nej på en gång.

Jämför olika hantverkare
Jämför, jämför och åter jämför mellan de olika hantverkarna. Ställ svåra frågor och utmana dem. Var heller inte rädd för att tacka nej till en hantverkare som du inte känner tillit för - lita på din magkänsla. Det är bättre att tacka nej från början än att behöva avbryta ett redan påbörjat projekt längre fram.

Att ta in en arkitekt
Att ta in en arkitekt inför trädgårdsrenoveringen kan vara ett bra alternativ. Självfallet är det beroende av budget och hur omfattande arbete du vill göra. Naturligtvis kostar detta extra pengar och kanske inte är nödvändigt om du endast ska göra mindre justeringar.

Budgetera för en arkitekt vid mer omfattande renovering
Ska du dock göra ett mer omfattande arbete bör du ha med kostnad för en arkitekt i din budgetering. En arkitekt är ett proffs på inredning och hur en trädgård ska vara utformad. En arkitekt kan se saker och komma med förslag som du kanske själv aldrig skulle tänkt på. 

Överväg detta innan du sätter igång och ta in en arkitekt i ett inledande skede. De kan också ge goda råd och tips på hantverkare och entreprenörer som kan bistå dig i arbetet.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062