23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allt om Nintendo Switch

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Är du nyfiken på den portala spelmaskinen Nintendo Switch? Om du är ett fan av gameboy så kommer du älska denna konsol.

Denna spelkonsol har tagit världen med storm och självklart kommer den från utvecklaren som gjorde spelkonsoler populära, Nintendo.

Nintendo Switch är en spelmaskin som är både stationär (som du kan koppla till din tv/projektor/hemmabio/externa bildkälla) och den funkar även som portabel spelmaskin.
Huvudenheten består av en knivskarp 6,2″ HD-pekskärm med IPS-teknik och 720p i upplösning, samt all hårdvara inuti (tänk er en pekplatta).

Nintendo Switch har en mängd olika spel. Allt från de klassiska the Legend of zelda, pokemon och diverse Super Mario spel till Fortnight, override och Diablo 3.

Nintendo Switch består av en dockningsstation som man kan koppla till TVn samt en liten skärm som man kan ta av från dockningsstationen så att det blir en handhållen konsol istället dels att den är delvis portabel samt att handkontrollen går att plocka isär till två ”kontroller” istället. 

Tillbehör
Handkontrollen består utav två st "joycons" som man kan använda tillsammans eller var för sig när man spelar. Nintendo Switch  har Ingen VR konsol och den stödjer inte 4K upplösning. Dock så finns det IR i joycons som man kan använda på de flesta sport och dansspel. Vilket gör det extra roligt och utmanande att spela med vänner.

En Nintendo Switch går på cirka 4 000 kr, vilket kan vara lite dyrt för de flesta. Du kan dock hitta många begagnade Nintendo Switch till en bråkdel av priset. Och det kan löna sig att investera i en begagnad spelkonsol, då de är ganska tåliga och Nintendo har varit måna om kvaliteten när de utvecklat den. Så det är en jättebra sätt att spara pengar om man vill investera i en. Det finns också många butiker som servera begagnade Nintendo Switch så du behöver aldrig vara orolig att du inte kommer hitta reservdelar. Kika här för att se bästa utbud på Nintendo Switch begagnad.

Den senaste versionen?
Det släpptes en ny variant av den 2019 som var helt portabel utan dockingstation, typ som ett gameboy. Nintendo Swish light heter den versionen och har blivit oerhört populär bland yngre på grund av det stora spelutbudet och bra batteritid. Med sina 275 gram så är det en imponerande spelmaskin som alla föräldrar bör ha hemma. Framtiden ser ljus ut för Nintendo och deras portabla spelkonsoler och vi väntar med stor spänning på att få se vad de kommer släppa härnäst.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062