23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förnyat avtal med Boliden Aitik

| Medlemsnyhet | Företag Metso Outotec Sweden AB

Metso Outotec och Boliden har samarbetat sedan 1960-talet. Under årtiondena har samarbetet utvecklats för att möta nya framväxande behov samtidigt som det förbättrar drifttiden och ökar den årliga produktionen.

Metso Outotec och Boliden har tecknat en förlängning av serviceavtalet för Bolidens koppargruva Aitik i Gällivare. 3 + 2-årsförlängningen av Life-Cycle Services-avtalet omfattar leverans av kvarnfoder, pålastningsstup, förebyggande underhåll av malningskretsen och återvinning av begagnade slitdelar.

Kontraktet är ett prestationsbaserat kostnad-per-ton-avtal, där Metso Outotec får betalt enligt resultatet av kundens process. Målet är att säkerställa tillgängligheten i malningskretsen, maximera värdefull produktionstid och sträva efter ett gemensamt mål som gynnar båda parter.

 Bolidens högsta prioritet är säkerhet och förbättring av den är också inkluderad i det nya kontraktet. Metso Outotec kommer att erbjuda lösningar som samtidigt minskar underhållstiden och ytterligare ökar livslängden på delar. Det nya avtalet sätter också mer fokus på hanteringen av förbrukade slitdelar eftersom Metso Outotec kommer att utveckla kapacitet att återvinna och kassera dem på ett mer hållbart sätt. AG-kvarnarna (autogena kvarnar) i Aitik kommer att fortsätta använda Metso Outotecs innovativa Megaliner (TM) kvarnfoder.

Läs hela pressmeddelandet på vår globala hemsida.

Medlemsnyhet

Företag
Metso Outotec Sweden AB

Box 132
231 22 Trelleborg
Sverige
Metso Outotec Sweden AB

Sänd till en kollega

0.062