23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ZR - En helt ny grovkross från Untha

ZR-klassen är inspirerad av XR -klassen, som har tagit det bästa från och arbetat vidare med. ZR-serien är en 2-valsigt grovkross för skrymmande material och finns både stationärt (ZR2400) och på larvfötter (ZR2400 mobile-e).

Byggd för att prestera och vara sparsam
Med ZR-klassen har Untha utvecklat de mest ekonomiska 2-valsiga axlarna med lägsta livscykelkostnad (LCC) i klassen.

Fördelar med ZR -klassen
Den kraftfulla grovkrossen med det energieffektiva UNTHA Eco Power Drive-systemet, ger hög kapacitet och utmärker sig särskilt vid behandling av avfall som är svårt att krossa men även i återvinningsbara material. Maskinens robusta konstruktion är konstruerad för kontinuerlig drift i flera skift. Systemet för snabbyte av knivar och den enkla designen garanterar hög tillförlitlighet och tillgänglighet. Det kraftfulla, långsamma och skärande knivsystemet är extremt motståndskraftigt mot föroreningar och garanterar en hög kvalitet i produktionen. ZR är därför perfekt konfigurerad för volymminskning eller produktion av alternativa bränslen (RDF). Användningen av framtidsinriktad teknik resulterar också i extremt låga livscykelkostnader. Detta gör ZR till en pålitlig kross som inte bara leker med musklerna utan också förstår hur de ska användas på rätt sätt. ZR -klassen har två olika skärsystem beroende på inmatningsmaterial.

Knivsystem
H-knivsystem:

H-knivsystemet används för grov krossning (90% <300 mm) av hushållsavfall, skrymmande avfall, kommersiellt och industriavfall, träavfall, madrasser, mattor, byggavfall, järnvägsslipar, material i balar och rullande lager. Syftet med krossningen är att minska mängden, producera RDF och dela upp materialet för vidare bearbetning.
H-knivarna finns till både den stationära och mobila versionen.

W-knivsystem:

W-knivsystemet används för bearbetning av NF-metaller (Alu-Cu-kylare, blandat aluminium, Alu-profiler / Alu-tråd / Alu-plattor, Alu-ISO-profiler, Alu-fälgar), vitvaror (kylskåp, tvättmaskiner, frysar, kylskåp räknare etc.) och e-skrot. Syftet med krossningen i detta fall är att producera grovt material (90% <300 mm) för efterföljande bearbetningsutrustning (sorteringsanläggning).
W-knivarna finns till den stationära versionen.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047