23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mobil Stjärnsikt från Ecostar

ECOSTARs unika patenterade stjärnsikt använder sexkantiga eller åttkantiga skivor i HARDOX där materialet som sorteras passerar.

Detta speciella dynamiska siktverk och skivsåll med skivor gör att material kan separeras mycket snabbt (1 m / sek.) och möjliggör kapacitet upp till 200 ton/timme, med relativt litet utrymmesbehov. Skivsållen i stjärnsikten är tillverkade av HARDOX för att garantera maximal hållbarhet. Tack vare den speciella konstruktionen av skivorna flyter materialet över siktdäcket och genomgår en vibrationseffekt som separerar avfallet. Mindre fraktioner faller under siktdäcket och passerar genom utrymmet mellan skivorna och de stora storleken går fram till siktdäckets ände. Resultatet är en separerad ren fraktion som är redo för vidare återvinning. ECOSTARs stjärnsiktar har också ett självreningssystem som förhindrar att material lindas runt axlarna.

Som standard kommer ECOSTARs stjärnsiktar med hybriddrift och kan därmed drivas antingen 100% på el eller via inbyggd dieselgenerator.

ECOSTAR finns i tre versioner: HEXACT stationär, HEXTRA mobil med larvsfötter eller HEXTRA mobil hjul.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062