23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Travers med profilskenor - Kostnadseffektiva lösningar

Kostnadseffektiva lösningar som gör skillnad för er verksamhet

Det finns många anledningar varför en verksamhet behöver investera i ny lyftutrustning. Det kan vara att verksamheten har köpt en ny maskin, hanterar en ny typ av order, har en ny lokal, eller behöver byta ut ett föråldrat system. 

Oavsett anledning så finns det en lyftlösning som ser till att era lyft blir effektiva, säkra och ergonomiska.

Här är ett urval av några av våra lyftlösningar som kommer göra skillnad för er verksamhet.

 https://www.pmh.se/travers-traverser-traverskranar

Lättprofiltravers

Lättprofilstraverser monteras i takkonstruktionen och gör det enkelt att transportera gods eller utrustning över en stor yta. Lättprofilstraverserna finns både som enbalks- och tvåbalkssystem med kapaciteter upp till 2000 kg. För att uppnå maximal lyfthöjd finns systemet även med upphöjda traversbalkar. Våra lättprofilsystem finns tillgängliga i stål eller aluminium.

För mer information om lättprofiltravers

Portaltravers

En portaltravers är en fristående lyftlösning när takkonstruktionen inte lämpar sig för upphängning av traverser. Portaltraversen står på ben som monteras i golvet, vilket ger ett snabbt och enkelt montage. Portaltraverser kan enkelt förlängas vid behov och finns i både enbalks- och tvåbalksutförande. Finns i kapaciteter upp till 2000 kg.

För mer information om portaltravers

Enkelbana

En enkelbana är en mångsidig lyftlösning för enkelriktade och snabba förflyttningar för laster på upp till 1500 kg. En enkelbana kan beskrivas som en lång travesbalk som kan utrustar med avancerade delar så som kurvor, vändkors och sidoväxlar. Det är ett flexibelt och underskattat system som monteras i tak.

För mer information om enkelbanor

Bockkran

Om ni varken vill fästa i tak eller golv så är en bockkran en mångsidig och mobil lyftlösning med kapaciteter upp till 1000 kg. En bockkran är perfekt för varierande lyftbehov och finns i både med enbalks- och tvåbalksutförande. Bockkranen förflyttas lätt och smidigt med sin låga egenvikt (aluminiumprofilskena) och sina högkvalitativa hjul för att sedan låsas på plats med bockkranens parkeringsbromsar.

För mer information om Bockkran

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031