23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt dynamiskt skivsåll från Ecostar

Efter flertalet innovationer från Ecostar lanseras i år två nya produkter, nämligen ett nytt stationärt skivsåll, Easy One, och ny teknologi, SWAT, som kan installeras på skivsållslösningar från Ecostar, med såll sektioner från 100 mm.

Easy One är en prisvärd lösning utformad för att separera avfallsflöden och bränsleflöden såsom kompost, spån, flis, torv, trä och avfall.

Easy One har utformats för att exakt separera enkla material och motstå slitage från tunga material. Easy Ones nya drivaxlar absorberar utmattning och vibrationer för att minimera slitage och underhåll. Kunder kan välja mellan upp till 14 skivsålls sektioner för att hitta den bästa lösningen för deras typ av material, sammansättning och storlek.

Det nya stationära sållet, Easy One, är tillverkad av högkvalitativa material som gör att den kan nå produktionsvolymer upp till 60 T/H, beroende på vilket material som behandlas.

SWAT (Screening Width Adjustment Technology)

SWAT är den Ecostar-patenterade teknologin som kan installeras på Dynamic Disc Screens (DDS) för att snabbt kunna justera skivsållsbredden på plats efter kundens produktionsbehov och de material som ska behandlas.

SWAT-skivorna består av två halvcirklar med en dubbelspiral som kan monteras i serie direkt på drivaxeln mellan de sexkantiga skivorna. Beroende på placeringen av SWAT-skivorna är det möjligt att konfigurera olika sållsektioner (från 200 till 150 mm eller från 200 till 100 mm) på bara några minuter. Installationen kan utföras på plats även på skivsåll som redan är i drift.

Om Ecostar

Ecostar är en Italiens tillverkare av stjärnsikar, skivsåll och sorteringsverk. De har stationära system och mobila system, stora som små med möjlighet att sortera i 1 eller flera olika fraktioner. Alla Ecostars produkter och stjärnsikar använder den innovativa Dynamic Disc Screening-teknologin och dess konfigurationer avsedda för varje specifikt material.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062