23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Konecranes får Automationspriset 2015

| Medlemsnyhet | Företag Konecranes AB

Konecranes har vunnit Automationspriset 2015 som utdelas av Finlands Automationssällskap r.f. Priset erhölls för utvecklingen av ny, harmoniserad automationsarkitektur för lyftutrustning i eran av Industriellt Internet.

Det belönade Konecranes-teamet bestod av följande personer: Tuomo Härkönen, Jari Tiittanen, Jari Pehkonen och Ville Saarela.

Den belönade automationsarkitekturen kan användas i ett stort utbud av lyftutrustning för olika kundbehov. Den gör att automationslösningarna kan massanpassas och minskar därmed projektspecifik utveckling av mjukvara och tid för testning. Arkitekturen är modulär, harmoniserad och möjliggör, förutom nya automationsegenskaper, ett urval fjärrtjänster. Innovationens funktionalitet baserar sig på bästa tillgängliga teknologi, vilket erbjuder ett stort utbud tillförlitliga egenskaper.

Den vinnande innovationen är ett utmärkt exempel på systematisk, modern användning av automation. Tack vare den standardiserade arkitekturen, är automationen, fjärrservicen och användargränssnittet skalbara och lämpar sig därmed för allt från små industrikranar till stora, krävande processkranar.

Detta är den trettonde gången som Finlands Automationssällskap ger ut Automationspriset. Priset delas ut till individer, team eller företag för enstående forsknings- och utvecklingsarbete inom automation.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Konecranes AB

Kabelvägen 11
291 21 Kristianstad
Sverige
Konecranes AB

Sänd till en kollega

0.079