23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

UNTHA GENIUS - Digital övervakning av din kross

Untha har lanserat ett digitalt verktyg för att övervaka sina krossar. Med möjligheten att övervaka både realtidsdata och historisk data via din smartphone, surfplatta eller dator tar Untha nästa steg för att effektiveras sina krossar.

Maximera produktiviteten på er anläggning
UNTHA GENIUS är ett intelligent digitalt  övervakningsverktyg för Untha krossar. Med hjälp av pålitlig sensorteknik övervakas driften av din kross kontinuerligt i realtid.

UNTHA GENIUS bearbetar även all data i realtid, larmar dig om eventuella driftsfel och skickar meddelanden direkt till din smartphone, surfplatta eller dator -  det är även ett utmärkt analysverktyg.

Med UNTHA GENIUS, får du alltid en fullständig överblick på dina UNTHA-krossar. Du får fram en kortfattad informationsöverblick utifrån realtidsdata för att överblicka din aktuella produktion.

Mycket mer än ett vanligt övervakningsprogram
UNTHA GENIUS är mycket mer än en vanligt övervakningprogram. Tack vare lagring av all processdata är det möjligt att analysera trender för vidare optimering för att öka effektiviteten i din anläggning regelbundet.

Målet med UNTHA GENIUS är tydlig: att hjälpa dig att maximera tillgängligheten för dina krossar samtidigt som du minimerar energiförbrukning, underhåll och stilleståndskostnader.

UNTHA GENIUS kan användas i alla UNTHA industriella krossar

På Unthas hemsida går det att läsa mer om verktyget

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047