23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Minska utsläpp och buller med elektrisk mobil kross

Untha från Österrike har många års erfarenhet från elektriskt driva avfallskrossar. Redan 2016 lanserades deras första mobila elektriskt långsamtgående XR mobil-e på larvband.

Lägre driftkostnader och nollutsläpp - Untha Eco drive

En avfallskross som körs enbart på el i stället för diesel sparar både på miljön och ekonomin. Investeringen betalar sig snabbt genom lägre driftkostnader en hållbarare miljö. Jämfört med traditionellt dieseldrivna alternativ reduceras energiförbrukningen med upp till 75% med Untha Eco Power Drive. Dem vattenkylda synkronmotorerna säkerställer låg energiförbrukning men också ett extremt högt vridmoment.

Lägre bullernivåer

Regler kring ljud och bullernivåer speciellt vid avfallshanteringsanläggningar i närheten av bebyggelse. En eldriven avfallskross är har betydligt lägre bullernivåer än an dieseldriven, vilket underlättar tillståndsprocesser och ger nöjdare grannar. Lägre bullernivåer ger dessutom en bättre hållbar arbetsmiljö för operatörer och medarbetare.

Mobiliteten ger flexibilitet vilket sparar tid och pengar

Med en kapacitet på upp till 100ton/h och ett spann på 25-500mm finns ett mobilt alternativ oavsett typ av material. Avfallskrossarna kan enkelt flyttas mellan avfallshögar och olika områden inom anläggningen som sparar både tid och pengar. Med Unthas XR-mobil-e kan krossning dessutom utföras i ett steg utan behov av förkrossning och därmed ersätta flera krossteg.

Hög presterande

Unthas avfallskrossar är högpresterande långsamtgående krossar för en mängd olika material såsom industriavfall, däck, bygg- och rivningsavfall, plast, kommunalt plastavfall (MSW), träavfall, järnvägsslipers, hushållsavfall, pappersmassa, madrasser, möbler, papper och mattor. Dess uppbyggnad gör även att det är en utmärkt kross till skrot och metall såsom, aluminium, stål, kablar och produktionsspill. De långsamtgående krossarna kan användas till de mest sega och svårkrossade material antingen som grovkross, sekundärkross eller enstegskross.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047