23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förbehandling & separering av förpackat livsmedelsavfall

Under året har SMICON lanserat en ny mindre förbehandlingskvarn SMIMO80 som bygger på samma teknik som deras SMIMO120/160 som normalt används vid större förbehandlingsanläggningar.

Den nya SMIMO80 är en mindre modell speciellt framtagen för att hantera och separera förpackningar till framförallt förpackat livsmedelsavfall såsom konservburkar, pappers- och plastförpackningar. Maskinen lämpar sig speciellt till en kundkrets som har mindre volymer än stora förbehandlingsanläggningar utan att behöva tumma på kvalitén på varken slurryn eller rejekten.

SMIMO förbehandling har använts för att separera förpackat livsmedel sedan 2006 med stor framgång för våra kunder. Dessa förbehandlingsmaskiner genererar en ren organsikt slurry som uppfyller SPCR120 och som passerar genom ett såll och förpackningarna hamnar i ett separat flöde. Förbehandlingsmaskinerna levereras i rostfritt stål, vilket gör dem motståndskraftiga mot livsmedel och lågt slitage. Beroende på volymer finns SMIMO förbehandlingsmaskin tillgänglig i flera olika kapaciteter och storlekar, SMIMO80, SMIMO120 och SMIMO160.

Vi kan anpassa våra maskiner och kringutrustning till just din produkt för att separera den på det mest optimala sättet. Som tillval kan SMIMO80, SMIMO120 och SMIMO160.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062