23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ReTec Miljö utökar portföljen med kanalbalpressar

I samarbete med den engelska balpressjätten Whitham Mills Engineering har ReTec fått agenturen på Godswill kanalbalpressar i Danmark, Sverige och Tyskland.

Whitham Mills Engineering, har länge letat efter en lämplig partner för att få "hål" på den nordeuropeiska marknaden. Ben Smart, direktör på Whitham Mills Engineering säger: "Whitham Mills har tidigare samarbetat med ReTec i andra projekt som krävde en hög nivå av tekniskt samarbete. Både Whitham Mills och ReTec delar en gemensam uppfattning om att högkvalitativ utrustning och hög service ger nöjda och återkommande kunder. Vi ser därför mycket fram emot att arbeta med ReTec på kanalbalpressar och twinrampressar".

Withham Mills tillverkar både helautomatiska kanalbalpressar och twinram balpressar för stora och små volymer. De ger en effektiv och ekonomsik komprimering och är konsturerade för miljöer inom avfallshantering såsom omlastningsstationer, logistikcenter, shoppingcenter, avfallsanläggningar osv.  Det höga presstrycket, upp till 170 ton och korta cykel innebär att pressarna är särskilt lämpade för företag som hanterar mycket avfall och vill ha full balar som väger upp till 1100 kg.

Kort om Godswill och Whitham Mills Engineering
Whitham Mills Engineering har mer än 20 års erfarenhet inom området och har installerat över 300 balpressar. Tack vare en omfattande service, snabb leverans av reservdelar och slitdelar och fjärrsupport har Whitham Mills Engineering blivit en av de ledande leverantörerna för balpressar i Europa.

Vill du veta mer, besk gärna vår hemsida eller kontakta några av våra säljare.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047