23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Här är krossen till dom mest svårkrossade materialen

Tycker du att vissa material är svårkrossade eller att vissa materialströmmar inte får den kvalité som du kanske önskar? Materialströmmar som rep, textilier, fisknät, däck, madrasser är krossen Untha XR3000 C "high torque" det rätta alternativet.

Untha XR3000 Cutter "High Torque"

Untha XR-serien är en långsamtgående envalsad enstegskross. Den finns i flera olika storlekar, knivsystem, larvbandsburen eller stationär. Untha XR 3000 Cutter High Torque är speciellt framtagen för att klara dom mest svårkrossade material som finns i avfallströmmarna. Den har ett knivsystem och en växellåda som är utvecklad för att ge mycket höga vridmoment samtidigt som knivsystemet får en klippande effekt mot motskäret som gör att den klipper materialet i ett steg ända ner till 50mm. För att hålla en hög kapacitet är den utrustad med en hydraulisk press som trycker materialet ner mot valsen.

Untha Eco Power drive

Untha XR 3000 är utrustad med två synkronmotorer som sitter direkmonterade på valsen och ger minimala energiförluster och det det extra vridmomentet som behövs. Minimala driftskostnader i kombination med maximal prestanda gör krossen i XR-serien till otroligt kraftfull på återvinningsanläggningarna. Det energieffektiva "UNTHA Eco Drive"-konceptet sänker energiförbrukningen med 75 % jämfört med vanliga dieselhydrauliska drivalternativ.

Hög tillgänglighet, hög kapacitet

XR-serien är robust och slitstark, vilket ger en hög nivå av tillgänglighet och minimal stilleståndstid. Maskinen är särskilt motståndskraftig tack vare ett enaxligt rivningskoncept som ger en fördefinierad kornstorlek i bara ett steg, vilket säkerställer höga genomströmningshastigheter. Storleken på utgående korn kan justeras efter behov genom att använda en rad olika skärmar. Kombinationen av en långsamtgående synkronmotor och en säkerhetskoppling skyddar maskinen från skador, till exempel orsakade av främmande ämnen.

Om ReTec Miljö AB

Vi utvecklar, producerar och säljer maskinutrustning inom återvinning och avfallshantering. Utöver det bygger vi också våra egna totallösningar, till exempel balöppnare, mobila dokumentförstörare, mineralullrecycler och förbehandlingsanläggningar till matavfall.

 

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047