23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Träffa San Sac på Avfall Sveriges årsmöte i Kalmar 30-31 maj!

Den 30-31 maj är det dags för Avfall Sveriges årsmöte. I år kommer det hållas i Kalmar precis bredvid Kalmarsund. Det är 43 utställare och en av de är San Sac, Sveriges ledande leverantör av avfalls- och källsorteringslösningar.

Funderar du på nästa steg inom FNI och KNI? San Sac ser kombinationer som en framgångsfaktor. Nya krav på sortering av förpackningar har skapat behov för fler sorteringsfraktioner, oavsett om det gäller till bostadsområdet eller på en offentlig plats. Du kan enkelt komplettera en befintlig källsorteringslösning med ytterligare fraktioner i form av exempelvis San Sacs populära bottentömmande behållare Wave eller ett kärlskåp som Hannäs. För mer omfattande källsorteringslösningar finns hela stationer som underjordsbehållaren Molok Domino eller SULO Iceberg. Oavsett omfattning och miljö så finns det en lösning för dig!


Flerfackskärl för småhus

San Sac har även avfallskärl med flerfack. Kärlet Decem med butterflylock gör det möjligt med två sorteringsfraktioner per kärl. Det finns även komplement i form av MB25, ett kärl som rymmer 25 liter – perfekt för insamling av metall, som inte kommer upp i samma volym som exempelvis matavfall eller plastförpackningar. Med Decemkärlen finns möjligheten att tömma med både bak- och sidlastande fordon!
Du kan läsa mer om Decem här! 

Har du ingen källsorteringslösning idag så kan San Sac hjälpa dig genom hela projektet, från ett första möte fram till färdig installation. San Sac finns på plats i Kalmar 30-31 maj på Avfall Sveriges årsmöte och mässa. Passa på att möta San Sacs erfarna säljare från samtliga distrikt på mässan och berätta om dina önskemål och behov för källsortering i just ditt område eller offentliga plats!

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
Linköpings kommun
Sverige

Kontaktperson

HJ

Sänd till en kollega

0.032