23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fördelarna med en mobil sekretessrivare

En mobil eller stationär anläggning för destruktion av känslig information på dokument i hårddiskar, pärmar, kreditkort, prototyper eller kanske uniformer och kläder som absolut inte får hamna i fel händer. Med stöd av DIN-66399 standaren är det absolut säkraste sättet att destruera materialet genom att göra det direkt vid källan.

Vilka är egentligen fördelarna att göra det mobilt gentemot en stationär anläggning? 

Den absolut största fördelen är att risken att konfidentiellt material hamnar i fel händer kan minimeras då både utförare av destruktionstjänsten och den som vill ha något destruerat på ett enkelt sätt kan vara närvarande och övervaka destruktionen och på sätt vara helt säker på att informationen lämnar området destruerat i stället för som i många fall destruerat i ett låst kärl. Utöver det finns det många fler fördelar som att en utförare kan täcka ett större upptagningsområde när man tex. kan skippa utbytessystemet för kärlhantering. Anläggningen blir inte låst i några fasta lokaler som upptar onödiga och kostsamma lokalytor.

 

Om ReTec Mobil sekretessrivare

År 2000 utvecklade och byggde ReTec den första mobila sekretessrivaren för destruktion av känslig information på papper. Anläggningen tillverkades utifrån kundens krav och önskemål. Den mobila sekretessanläggningen klarar en kapacitet på upp till 1500 kg / timme. Tekniken är dessutom välbeprövad och vi har sedan den första maskinen levererades vidareutvecklat konceptet och är idag en tillförlitlig lösning med låga drift och underhållskostnader. 

 

ReTec Mobil sekretessrivare finns i 2 olika modeller

År 2009 utvecklade och byggde vi vår mobila sekretessförstörare på trailer för första gången. Vår mobila sekretessrivare är byggd i 2 olika modeller som dessutom går att få i med olika storlek på kapaciteten, totalt 4 modeller som standard. Som tillval kan alla modeller dessutom utrustas med en separat kvarn för destruering av tex. hårddiskar och USB-minnen.

  • MAK II & III FL (lastbilspåbyggnad)
  • MAK II & III CT (trailer)

 

Untha shredders

I våra mobila sekretessrivare sitter det alltid en kvarn från välkända Untha Shredding Technology i Österrike som ReTec Miljö har ett långtgående samarbete tillsammans med. Kvarnen är av modellen långsamgående och hanterar främmande föremål och genererar minimalt med damm. I kvarnen går det dessutom bra att hantera mycket mer än enbart pappersdokument som tex. hela pärmar, uniformer, CD-skivor, prototyper.

Retec Miljö AB
Kolonivägen 63
371 54 Karlskrona
Karlskrona kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567338461

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047