23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Premiär för San Sac Shop!

San Sac grundades 1962 och har gått från att ha enbart produkten papperssopsäcken till att idag ha flera tusen produkter i sortimentet. Nu har San Sac slagit upp portarna för sin egen webbshop San Sac Shop!

I San Sac Shop finns alla San Sacs produkter och reservdelar samlade på samma ställe. San Sac Shop har flera fördelar som inte funnits på San Sacs hemsida tidigare. Du kan som företagskund gå in och skapa en inloggning och under det kontot finns sedan möjligheter som att skapa en favoritlista, se information om dina tidigare beställningar samt ladda ner din faktura. Du kan även enkelt se produkterna och välja inkast eller färg på ett översiktligt sätt. 

”Vår kunniga kundsupport har hittills guidat kunderna till rätt säljare alternativt lagt order över telefon eller mail i alla år. Nu slår vi i stället upp portarna till San Sacs egen webbshop San Sac Shop!”, berättar Martin Brandsvig, försäljnings-och marknadschef på San Sac.

”Det är ett väldigt roligt steg att ta och på det här sättet kommer våra kunder få möjlighet att till exempel vara ute på fält och beställa en reservdel direkt i mobilen”, förklarar Martin.

”Dock finns kundsupporten och deras funktion självklart kvar så du som kund är alltid välkommen att kontakta oss genom dem ifall du behöver hjälp vid dina beställningar eller har frågor om våra produkter. San Sac Shop är enbart ett steg framåt för oss och erbjuder våra kunder att beställa sina produkter på ett smidigt sätt på egen hand!” avslutar Martin.

San Sac Shop finner du antingen genom att besöka sansac.se eller gå direkt in på:
e-handel@sansac.se

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
Linköpings kommun
Sverige

Kontaktperson

HJ

Sänd till en kollega

0.062