23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Träffa San Sac på Avfall Sveriges årsmöte i Malmö 28-29 maj!

Vi på San Sac ser kombinationer som en framgångsfaktor. Nya krav på sortering av förpackningar har skapat behov för fler sorteringsfraktioner, oavsett om det gäller till bostadsområdet eller på en offentlig plats. Nu kan du träffa oss på plats på Avfall Sveriges årsmöte! Vi finns i monter 39!

Funderar du på nästa steg inom FNI och KNI? Vi på San Sac ser kombinationer som en framgångsfaktor. Nya kraven på sortering av förpackningar har skapat behov för fler sorteringsfraktioner, oavsett om det gäller till bostadsområdet eller på en offentlig plats. Du kan enkelt komplettera en befintlig källsorteringslösning med ytterligare fraktioner i form av exempelvis San Sacs populära bottentömmande behållare Wave eller kärlskåp som Hannäs. För mer omfattande källsorteringslösningar finns hela stationer som den delvis nedgrävda underjordsbehållaren Molok Domino eller helt nedgrävda behållaren SULO Iceberg. Oavsett omfattning och miljö så har vi en lösning för dig!


Flerfackskärl för småhus
Konceptet med avfallskärlen Decem gör det möjligt att sortera med flera sorteringsfraktioner per kärl. Det finns även komplement i form av till exempel MB25, ett kärl som rymmer 25 liter. De mindre kärlen är perfekta för insamling av metall eller glas, som inte kommer upp i samma volym som exempelvis matavfall eller plastförpackningar. Decemkärlen kan tömmas med både bak- och sidlastande fordon! Läs mer om Decem här! 

Har du ingen källsorteringslösning idag så kan vi på San Sac hjälpa dig genom hela projektet, från ett första möte fram till färdig installation. San Sac finns på plats i Malmö 28-29 maj på Avfall Sveriges årsmöte och mässa. Passa på att möta våra erfarna säljare från samtliga distrikt på mässan och berätta om dina önskemål och behov för källsortering i just ditt område eller offentliga plats!

San Sac AB
Molijns väg 6
589 41 Linköping
Linköpings kommun
Sverige

Kontaktperson

HJ

Sänd till en kollega

0.046