23948sdkhjf

SkrotSmart öppnar nytt

Nu öppnar SkrotSmart sin 16:e anläggning. Denna gång i Skövde.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra tjänster i Skövdes område och kommer utöver full service på anläggningen när man kommer, även kunna fixa containertjänst via Severin Återvinning till de som behöver, säger Alexander Bülow, regionchef på SkrotSmart i ett pressmeddelande.

SkrotSmart och Severin Återvinning tillhör båda Vinning-koncernen.

På den nya anläggningen ska Skövdeborna lämna in sitt järn- och metallskrot, men även en del elektronikskrot. I metallhallen erbjuds man hjälp med återvinningen genom avlastning och sortering. Man får också lönsamhet i det man lämnar.

– Med snabb och effektiv service kan kunder enkelt lämna sitt järn- och metallskrot till oss på anläggningen och vi tar även emot kretskort, nätverksutrustning och surfplattor som är elektronikskrot med återvinningsbara metaller. Att vara citynära och erbjuda smidig service för alla är något vi är glada för, det främjar inte bara återvinning utan minskar utsläpp samtidigt som det sparar tid och resurser för många, säger Alexander.

Gamla cyklar, järnrör, kabelskrot, torktumlare, bilbatterier, fälgar och aluminiumprofiler är några av de saker som man kan lämna in till den nya Skövde-enheten.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.36