23948sdkhjf

Enviros vd i svensk-franskt näringslivsseminarium

Frankrikes president är på statsbesök i Sverige.

I samband med president Macrons besök arrangeras idag Sweden-France Business Forum: Accelerating Europe’s competetivness . Där kommer vd Thomas Sörensson att representera däckåtervinnaren Enviro. Konferensen fokuserar bland annat på innovation och hållbarhet och bland deltagarna märks H.M. Konungen, Frankrikes president Emmanuel Macron, olika regeringsföreträdare samt över 200 näringslivsrepresentanter från Sverige och Frankrike.

– Ett fokusområde under konferensen är hur den gröna omställningen kan möjliggöras av innovation och samarbeten och där är vårt partnerskap med Michelin ett lysande exempel. Att Enviro blir inbjudna i ett sådant här sammanhang visar betydelsen och nödvändigheten av det vi arbetar för att uppnå, säger Thomas Sörensson i en kommentar.

Sweden-France Business Forum arrangeras av Business Sweden tillsammans med svenska UD, Stockholms stad, Frankrikes ambassad i Sverige och Business France, som en del av Frankrikes statsbesök till Sverige 30 och 31 januari. Konferensen äger rum i Stockholms stadshus och syftet är att stärka näringslivsrelationen ytterligare, hitta nya samarbetsområden och uppmuntra till fortsatta investeringar i båda länderna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094