23948sdkhjf

Återvinnings- och avfallsaktör med ny ägare

Trio säljer företag som arbetar med tjänster inom återvinning och avfallshantering.

Reledo fortsätter tillväxtresan genom förvärv och köper Returab. Returab tillhandahåller återvinning- och avfallshantering för kontor och fastigheter genom upphämtning av återvinning, farligt avfall, elektronik och sekretesspapper.

– Returabs tjänster fyller en viktig funktion när det gäller att gå från resurskonsumtion till en cirkulär ekonomi med fokus på återvinning och återbruk. Vi ser fram emot att stötta bolaget på dess fortsatta tillväxtresa som en del av Reledo, säger Peter Möller, managing partner på Celero Capital.

 Bolaget drivs av Ludvig Ceimertz, Ola Ceimertz och Emma Sanlaville och bolaget är verksamt i Stockholmsområdet.

– Vi är övertygade om att återvinningstjänster blir ett såväl naturligt som viktigt tillskott till Reledos FM-erbjudande och är glada över att nu kunna erbjuda våra lösningar för återvinning och avfall som en del av Reledo-gruppen, säger Ludvig Ceimertz, vd för Returab i en kommentar.

Reledo, grundat i maj i fjol, består av städbolagen Exiso, ICG Sverige, Ekebybruk Städ och Lokalservice, Bofint Städservice Sverige och Jörnsveds Charkstäd. I mitten av november i fjol växte sammanslagningen med ytterligare en aktör då Enjojj, bolag med namnen Enjojjit, blev del av gruppen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093