23948sdkhjf

Lyckad återkomst för Recyclingdagen Stockholm

I förra veckan var det nypremiär för Recyclingdagen Stockholm, tidningen Recyclings konferens om metallåtervinning och skrothantering.

Efter ett fem år långt uppehåll samlades ca 130 deltagare på Brygghuset i centrala Stockholm för heldagskonferensen, i sällskap av ett tiotal utställande partnerföretag. En nyhet för året var att konferensen arrangerades i samarbete med branschorganisationerna Svensk Järn och Återvinningsindustrierna som båda stod för varsin programpunkt.

Innehållsmässigt bestod dagen av en rad intressanta föredrag kring så vitt skilda ämnen som skrotpriser som konjunkturindikator, hur man återvinner ett kärnkraftverk, arbetsmiljö inom metallåtervinning, vad framtidens fossilfria stål får för påverkan på skrotmarknaden och hur man gör konst av skrot.

Allt som allt, en klart lyckad återkomst för Recyclingdagen Stockholm. Lite mer fullödiga artiklar kring några av dagens punkter kommer inom kort här på sajten. Vi räknar med att arrangera konferensen även nästa år så håll utkik efter kommande information.

Artikeln är en del av vårt tema om Recyclingdagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078