23948sdkhjf

Säkert jubileum hos NG Metall – 2000 dagar utan arbetsrelaterade skador

Katrineholmsföretaget NG Metall AB, återvinnare av elektronik i Norden, firar i dagarna ett angeläget jubileum.

Man har nu haft en 2000 dagar lång period utan arbetsrelaterade skador som medfört frånvaro.

NG Metall är en av de största anläggningarna för elektronikåtervinning i Norden och hanterar även återbruk av IT-utrustning på samma plats.

–Jag är stolt och tacksam. Det är vår högsta prioritet att se till att våra anställda kommer säkert hem till sina familjer, varje dag. Genom att fortsätta arbeta tillsammans och ta personligt ansvar, strävar vi efter att bibehålla den nuvarande nivån av säkerhet och välmående för våra medarbetare, säger Jörgen Holm, vd för NG Metall AB, i en kommentar.

– Vi verkar i en bransch där olyckor tyvärr inträffar. Därför är denna milstolpe extra betydelsefull. Fysiska åtgärder som skyddsutrustning och skyltning är naturligtvis mycket viktiga, men det viktigaste är att skapa en kultur där säkerhet alltid är högsta prioritet och där alla tänker på sin egen och kollegornas säkerhet och vågar fråga om de är osäkra, tillägger Holm.

NG Metall AB är en del av NG Group, leverantör av cirkulära lösningar och miljötjänster i Norden med 2 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Polen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125