23948sdkhjf

Miljötävling vanns av sjätteklassare

För tredje året genomförde Invita Service AB sin miljötävling på internet. Tävlingen som avslutades den sista januari i år har funnits på företagets webbsida och lockat många skolor att deltaga. Tävlingen bestod av en frågedel, därefter skule klassen lämna förslag på vad Invita kunde göra mer för att förbätra miljön. När tävlingen var över hade tio svar kommit in, från Dalarna i norr till Skåne i söder.
- Det är roligt med det engagemang som eleverna lägger ner på tävling. Tyvärr kan vi konstatera att betydligt färre svar kom in än föregående år. Möjligen beror det på att det är svårt att nå ut med e-post. Vi har valt det sättet att kommunicera eftersom det sparar papper och miljön, säger INvitas VD Cecilia Martinsson.
När alla bidragen gåtts igenom fanns två pristagare kvar, klass 6k på Örkenedsskolan i Lönsboda och klass 4 i Tystberga skola.
Priserna till första pristagarna från Lönsboda blev förutom 2000 kronor också t-shirts till hela klassen. Tystberga skola fick nöja sig med 1500 kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.3