23948sdkhjf

Globalt samarbete mellan IQR och Svedala Lindemann

IQR, Sveriges ledande företag inom träatervinning har slutit avtal med den tyska maskintillverkaren Svedala Lindemann om samarbete avseende design, tillverkning och försäljning av mobila och stationära krossverk.
IQR, som har ett flertal affärsomraden bland annat atervinning och energiteknik. Bland dem märks IQR Recycling, som utför träatervinning, framförallt av järnvägsslipers pa den europeiska marknaden, IQR Energy som utvecklar och driver energiutvinning ur atervunnet trämaterial och IQR Systems som utvecklar maskiner och tekniker för atervinning och fragmentering. Dessa affärsomraden skapar tillsammans möjlighet för IQR att erbjuda kompletta atervinningslösningar av ett flertal material, bland dem trä, betong, plaster och textilier.
Företaget kommer i och med avtalet med Svedal Lindemann att ta över ansvaret för design, tillverkning och global distribution av Svedala Lindemanns mobila krossverk och kommer att använda endast KHA-kvarnar, tillverkade av just Svedala Lindemann.
- Vi har i flera ar samarbetat med Svedal Lindemann. Nu har det blivit strategiskt riktigt att stärka samarbetet och visa pa hur vi genom att kombinera tekniska lösningar med kunskapsöverföring kan erbjuda kompletta atervinnings- och energilösningar, kommenterar Stefan Hägelmark. VD:n pa IQR.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079