23948sdkhjf

VA-mässan och Miljöteknikmässan tillsammans

Nu är det klart att VA-mässan och Miljöteknik arrangeras parallellt den 3-5 september på Svenska Mässan i Göteborg.
VA-mässan har tidigare arrangerats i Jönköping och Stockholm.
- Eftersom dessa två områden ofta går in i varandra innebär det stora fördelar för utställare och besökare att mässorna anordnas samtidigt, säger projektledaren för Miljöteknikmässan Niklas Rosén.
Det är åttonde gången som Miljöteknik arrangeras, sedan starten 1989. Bakom VA-mässan, som gör sitt tredje framträdande 2002, står branschorganisationerna VARIM, Föreningen Vatten och VAV.
Miljöteknik kommer att ha starkt fokus på energiteknik, som är ett växande område inom branschen. Övriga representerade områden är avfalls- och återvinningsteknik, industriell miljöteknik, processteknik, luftvård, arbetsmiljö och inneklimat med mera.
VA-mässan däremot kommer innehålla vattenproduktion, rening, distribution, avloppshantering, slamhantering, miljöteknik och en mängd produkter, teknik och lösningar som alla är kopplade till dessa områden.
- Att lägga VA-mässan i Göteborg ser vi som en stor fördel. Vi når ut i framförallt Syd- och Västsverige, men även mot Norge och Danmark, säger Per Malmberg, vice styrelseordförande i VA-branschorganisationen VARIM samt koncernchef för Malmberggruppen och VD för Mlamberg Borrning AB.
Mer information kring mässan: www.swefair.se/miljoteknik

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.282