23948sdkhjf

...och de nominerade är...

I början av oktober träffades Återvinningsgalans jury på IVL Svenska Miljöinstitutet i Stockholm, på agendan stod det att utse tre slutnominerade i varje kategori (åtta kategorier totalt). Efter att alla inkomna nomineringar inkommit och sammanställts har juryn gjort en grundlig analys och genomgång av varje enskild nominering. Så när mötet hålls, sorteras några förslag bort, några diskuteras vidare och några kollas upp en extra gång. Ett fascinerande arbete som samma jurypersoner i sju år, nu lagt stor tid och glädje vid, och som renderat i många spännande och ibland ihärdiga diskussioner och resonemang. Tack alla Ni som skickat in fina och bra nomineringar, vi i juryn uppskattar det och tycker det är ett fantastiskt roligt arbete. Och jag själv vill framföra mitt varmaste tack till juryn, ni är guld värda. Tack!

Efter att vi betat av 97 (!!) inkomna nomineringar, har juryn nu till slut lyckats enas och presenterar på mittuppslaget i denna tidning vilka som har chansen att bli utsedda till Årets Förebyggare, Årets Återvinningskommun och Årets Opinionsbildare till exempel, vid Återvinningsgalan den 25 november i Göteborg. Men det är också så långt vi sträcker oss, vem som vinner är och förblir hemligt fram till den stund då ”guldkuvertet” sprättas och prisutdelaren läser upp vinnarmotiveringen. Motiveringar som vi i juryn, just nu i skrivande stund, formulerar oss vid och enas om. Så har du fortfarande inte anmält dig till Återvinningsgalan, gör det redan NU. Lättast gör du det på www.atervinningsgalan.se . Ta med en kollega vetja, ju fler vi är desto roligare.

Men jag vill också passa på att berätta om Executive Forum, ett miniseminarum som vi arrangerar ihop med Wistrand Advokatbyrå, och som arrangeras mellan 14:30-16:00 på samma plats som galan. Temat är Återvinning av förpackningar och bland annat så kommer Returpack, FTI, och Avfall Sverige dit och pratar förpackningsåtervinning. Anmäler er gör ni lättast på www.wistrand.se/executiveforum .

Hjärtligt välkomna till en glamourfylld Återvinningsgala och ett spännande Executive Forum.

Martin Dyberg

Chefredaktör

Recycling
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079