23948sdkhjf

Första kvinnan på vd-posten hos Ragn-Sells

Under de senaste tre åren har Ragn-Sells drivit igenom stora effektiviseringar med fokus på administrativa kostnader och en moderniserad, kundorienterad organisation. företagets långsiktiga strategi har även vässats för att möta omvärldens behov av cirkulära tjänster och erbjudanden. Nu byter man också chef och får företagets första kvinnliga vd.
I samband med att Ragn-Sells nu går in i en mer konsoliderande fas väljer företagets styrelse att ersätta den nuvarande vd:n David Schelin, med en intern kraft. Ny vd för Ragn-Sells blir Helena Karlsson, som tills idag innehaft tjänsten som regionchef för Ragn-Sells region Mitt. Helena Karlsson kom till företaget efter tio år som vd på Telge Återvinning.

- Det är med stor ödmjukhet och respekt som jag kliver in i detta uppdrag från och med idag. Jag vill sätta mig in i bolagets utmaningar, skaffa mig en överblick och prioritera vad som är viktigast att göra på kort och längre sikt. Jag kommer under veckan samla ihop min ledning för att starta detta arbete, kommenterar Helena Karlsson.

Ragn-Sells avgående vd David Schelin konstaterar att mycket har skett under hans tid som vd:

- Jag är otroligt stolt över det stora förändringsarbete som skett ute i företaget som en konsekvens av rådande konkurrenssituation, vår långsiktiga inriktning och ett stort behov av ekonomisk återhämtning. Tillsammans har vi skapat en turn around som vi kan bygga vidare på. Det är så klart väldigt kul att vi kan lyfta fram en stark intern person till vd-posten - och som dessutom blir Ragn-Sells första kvinnliga vd, säger David Schelin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062