23948sdkhjf

Hyllade hjältar!

Nyss avslutat den sjunde Återvinningsgalan, och den första i Göteborg. Och det blev ”all-time high” i besökarantal, 188 stycken hade hittat till Clarion Hotel Post för att fira med de slutnominerade och vinnarna. Ingvar Oldsberg ledde galan med den äran.

Det är verkligen roligt att få möjligheten att se alla inkomna bidrag (98 stycken) och sedan mejsla ut slutnominerade och till sist få se glädjen i alla vinnares ögon. Men jag tycker också att man bör se sig som vinnare att bara vara nominerad. Att ta sig till ”final” som en av tre i respektive kategori är otroligt vasst. Och visar på stor kompetens och riktiga rejäla miljöinsatser.

Återvinningsgalan är mer än bara utdelade priser och nominerade, det är en mötesplats, en branschneutral mötesplats för hela avfalls- och återvinningssektorn, där man kan mötas under lättsamma former och prata med kollegor i branschen som man kanske inte till vardags har dialog med. Här kan man hitta kunder, eller gamla affärsbekanta, bygga broar och hitta samarbeten. Det är nästan det viktigaste med hela Återvinningsgalan, möjligheten att mötas.

Sedan att alla fina insatser lyfts och miljöhjältar hyllas är bara en extra guldkant. Grattis alla vinnare!

Och detta är årets sista nummer av Recycling.

Därför vill jag önska er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År.

Vi ses i spalterna 2016.

Martin Dyberg

Chefredaktör

Recycling
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078