23948sdkhjf

Ende slutkandidaten i kinesisk upphandling

Enviro har idag fått beskedet att vara den enda slutkandidaten i upphandlingen av en däckåtervinningsanläggning till kinesiska däcktillverkaren Vanlead Group. Parterna ska inom 30 dagar från tilldelningscertifikatets utfärdande enas om ett slutligt kontrakt för uppförandet av en 30 000-tonsanläggning i Guangzhou, Kina. Det potentiella ordervärdet uppgår till över 200 miljoner kronor.

– Det här bevisar vår teknologis starka position på den internationella marknaden för däckåtervinning. Vanlead är en av Kinas största och en av världens mest framåtsträvande däckproducenter som väljer Enviros teknologi för att integrera däckåtervinning med den egna däckproduktionen, säger Thomas Sörensson, vd för Enviro, i ett pressmeddelande.

Vanlead Group är en statligt ägd industrikoncern med bas i Guangzhou. Koncernen grundades 2001 och förutom däcktillverkning arbetar de även med framställning av salt- och finkemikalier. De har idag två däckfabriker i Kina med en totalkapacitet på 16 miljoner däck per år och planerar att uppföra en i USA.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094