23948sdkhjf

Miljöpris till Stena Recycling

Stena Recycling är synonymt med återvinning. Men, företaget är också duktigt på att spara papper…..

Antalet inkommande e-fakturor har på bara två år skjutit i höjden, enas ökning som imponerat stort på In ExChange som utsett Stena Recycling till mottagare av sitt  Miljöpris för 2017.

InExchange, som arbetar med digital affärskommunikation, instiftade för tre år sedan sitt särskilda miljöpris. Utmärkelsen delas ut årligen och föräras ett företag som på ett eller annat sätt gjort särskilda åtgärder för att minska sin och andras pappersförbrukning.


I år går miljöpriset till Stena Recycling AB i Göteborg som ökat andelen inkommande e-fakturor i raketfart. Tidigare i veckan överräcktes diplom och blommor till ekonomichef Ulrika Madeberg samt ekonomiassistenterna Annika Gutenberg och Irene Lund.
– Naturligtvis blir man stolt över utmärkelsen och samtidigt väldigt nöjd. Det känns som en bekräftelse på det jobb som lagts ner, säger Ulrika Madeberg och Annika Gutenberg fyller i:
– Arbetet att minska pappersåtgången ligger också helt rätt för vårt bolag. Vi är ett återvinningsföretag. Att göra detta känns mitt i prick. Det är en naturlig del för oss.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125