23948sdkhjf

NSR och Rögle i hållbarhetssamarbete

NSR har ingått ett samarbetsavtal med ishockeyklubben Rögle BK och dess akademi. Avsikten med samarbetet är att värna om hållbarhet i samhället med fokus på miljön.

För att lyckas i hållbarhetsarbete krävs vilja, kunskap och långsiktighet. Projektet löper därför över en period på fem år.

NSR:s vd Kim Olsson berättar i ett pressmeddelande närmare vad samarbetet går ut på.

- Vi på NSR har tillsammans med våra kunder i nordvästra Skåne intagit en tätposition såväl i Sverige som internationellt när det gäller källsortering. Men vårt uppdrag är också att bidra till hållbar utveckling på regional nivå. Detta kräver ett långsiktigt engagemang i samverkan med fler aktörer. Tillsammans med andra har vi utvecklat en cirkulär affärsmodell som bland annat innebär att vi tar tillvara resurser på ett hållbart sätt. Genom ett femårsavtal med Rögle där vi delar nätverk och kompetens, ser vi stora möjligheter att göra varaktig skillnad i hur en organisation kan drivas på ett hållbart sätt.

Vilka krav ställer man då på Rögle BK och RögleAkademin inom ramen för samarbetet?

- Vår förhoppning är att Rögle och dess nätverk av ungdomar, föräldrar, ledare, anställda och företag ska bli goda förebilder även i miljösammanhang. Att de ska se det som naturligt att göra en aktiv skillnad i vardagen genom att välja alternativ som är miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141