23948sdkhjf

Uppgraderade kranar för återvinningshantering

Hiab, som ingår i Cargotec, lanserar ett uppgraderat sortiment Jonsered återvinningskranar för tungt återvinningsarbete.

Serien med återvinningskranar innehåller sex modeller med kapacitet från 10 till 16 tonmeter. Återvinningskranarna kan kombineras med lastväxlare till en fjärrstyrd enhet som blir enkel och effektiv för hantering av olika material.

Kranarna levereras med en uppsättning funktioner som, förutom att förbättra effektiviteten i driften, även reducerar CO2-utsläppen vid användning. De kan konfigureras för hydraulsystem med variabelpump som förlänger livslängden för hydrauloljan och minskar bränsleförbrukningen vid krankörning med upp till 20 %. Hiab använder även certifierat stål i produkterna och kranarna är återvinningsbara till 95 %.

 

Senaste tillskottet till Hiabs Jonsered återvinningssortiment är återvinningskranarna 1250RZ och 1500RZ. Dessa är speciellt utformade för att klara de tuffa lastcykler som förekommer i tunga återvinningsuppdrag som hantering av metallskrot och byggnadsavfall, där är det viktigt att ha kranar med hög prestanda och som är både snabba och uthålliga men ändå säkra att använda. 1250RZ har en lätt och kompakt konstruktion med kortare vipparm så att den kan monteras på mindre fordon inklusive alla Euro6-lastbilar.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11