23948sdkhjf

Erbjuder plockanalyser

Björn Larsson, tidigare vd och projektledare för Envir AB har efter förändringar i ägarförhållandena på företaget beslutat sig för att nu erbjuda plockanalyser via sitt egna företag EcoRetur.

Av ett pressmeddelande framgår att efter att Björn Larssons affärspartners tragiska bortgång hösten 2018, så har förhandlingar förts med dödsboet. Dessa förhandlingar har dock inte lett till någon lösning och Björn Larsson har därför beslutat sig för att med omedelbar verkan lämna Envir AB.

Istället kommer man nu att erbjuda plockanalystjänster via EcoRetur AB. Bolaget har för närvarande verksamhet i Nordvästra Skåne med säte i Ängelholms kommun. Där finns lager och utrymmen för analys av avfall och återvinningsmaterial. Ecoretur kommer att fortsätta med det framgångsrika arbetssättet där man inhämtar moderprov till ett avfallslabb för sortering och analys.

EcoRetur är ett återvinnings- och tradingföretag av avfallsbaserade råvaror. Företaget har varit etablerat sedan 2012. Befintliga kunder är idag industriföretag i Nordvästra Skåne samt avsättning av avfallsbaserade råvaror i Tyskland, Holland med flera länder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078