23948sdkhjf

Avfall Sverige årsmöte förkortas och hålls digitalt

På grund av det rådande läget med coronaviruset tvingas Avfall Sverige kraftigt banta sitt planerade årsmöte som skulle hållits i Malmö den 2 och 3 juni.

Valda delar ur programmet kommer att lyftas ut och sändas digitalt istället, som ett webbinarium, tisdagen den 2 juni, mellan 9.00 och 12.00.    

Årsmötesförhandlingar genomförs digitalt

Avfall Sveriges årsmötesförhandlingar kommer att genomföras vid samma tidpunkt som tidigare meddelats, den 2 juni kl 11, men via digital kanal. Kallelse är utskickad till alla medlemmar och handlingar inför stämman kommer att finnas tillgängliga för nedladdning på Avfall Sveriges hemsida efter den 14 april. Praktisk information om årsmötesförhandlingarna distribueras under april månad. 

– Det känns tråkigt att inte kunna genomföra årsmötet som planerat, det är en viktig mötesplats för branschen. Av förståeliga skäl behöver det ställas in. Samtidigt är ett inställt årsmöte ett långt mindre problem än den utmaning som hela vårt samhälle akut behöver hantera. Vi kommer därför under denna svåra stund att lägga alltmer energi på rådgivning och att utveckla web-baserade mötesplatser och utbildningar till våra medlemmars nytta och stöd. Vi hoppas att så många som möjligt ska kunna delta i våra nya mötesformat och inte minst i det digitala årsmötet, säger Tony Clark, vd Avfall Sverige, i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Corona.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11