23948sdkhjf

Han blir ny vd på NSR

NSR har fått en ny vd.

Det är Ulf Molén som utsetts till ny vd på Nordvästra Skånes Renhållning AB. Han kommer närmast från Välinge Innovation Sweden AB i Viken där han arbetat sedan 2012, senast i rollen som Director Sales and Marketing, och dessförinnan som affärsutvecklingschef för E.ON Gas AB i Malmö.

– Jag är glad över förtroendet att få ta vid och tillsammans med styrelse och medarbetare fortsätta det innovativa och omtalade miljö- och hållbarhetsarbete som NSR är känt för. Det känns spännande att kliva in på NSR där ambitionerna är mycket stora och med höga målsättningar inom en bransch som är i ständig utveckling och förändring, säger Ulf Molén.

– Ulf har lång erfarenhet inom miljö- och hållbarhet, men även inom produktutveckling, affärsutveckling och försäljning. Det ger honom en bred grund att fortsätta det framgångsrika arbete som NSR visat under de senaste åren. Vi önskar honom varmt välkommen att fortsätta arbetet med att bygga vidare på våra miljö- och klimatambitioner för återvinning i de nordvästskånska kommunerna samt vårt viktiga arbete med cirkulär ekonomi, säger Eva Holm, styrelseordförande för NSR.

Ulf Molén börjar den 1 oktober och efterträder Kim Olsson som slutade i våras. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094