23948sdkhjf

Istället för Black Friday: Circular Monday

Återanvänd istället för att slänga och tänk second hand i första hand. Måndagen före Black Friday vill Erikshjälpen Second Hand uppmuntra fler att välja cirkulära alternativ.

Tillsammans med många andra organisationer och företag står Erikshjälpen Second Hand bakom Circular Monday, tidigare känt som White Monday. 

I några år har White Monday varit en växande rörelse som engagerar allt från privatpersoner och influencers till organisationer och företag, såväl i Sverige men också internationellt.

Från och med i år kallas dagen Circular Monday för att tydliggöra vad engagemanget handlar om. Initiativet började som en motpol till Black Fridays köphets. Syftet är inte att få alla att sluta handla, men däremot att uppmuntra människor att handla mer klimatsmart och utan att förbruka planetens resurser i onödan.

För att uppmärksamma Circular Monday kommer trettio av Erikshjälpen Second Hands butiker att ha extraöppet måndagen den 23 november, mellan 17.00 och 20.00. I butikerna och på e-handeln kommer det också att finnas ett extra bra erbjudanden på hela sortimentet under dagen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078