23948sdkhjf

Pinpointer i nytt projekt i Stockholmsområdet

Allt fler entreprenörer vänder sig till det svenska techbolaget Pinpointer för smidig digital hantering av schaktmassor.

Nu har Pilbäck Mark & Anläggning (PMA) anlitat bolaget för ett projekt i Stockholmsregionen.

PMA är ansvarig markentreprenör i projektet Förskolan Ramviksvägen i Stockholmsområdet där anläggningsarbetet samt finplaneringsarbete nu ska genomföras.

- Vi har arbetat med Pinpointer tidigare och vet att det är en mycket smidig digital tjänst där allt blir korrekt genom hela projektet. De är en trygg partner som erbjuder både rätt och komplett dokumentation samt mottagare av massor, säger Linnea Moqvist, entreprenadingenjör på PMA.

På Pinpointers digitala plattform matchas de entreprenörer som vill bli av med sitt avfall och schaktmassor med Sveriges största nätverk av mottagare, baserat på minsta möjliga miljöpåverkan och bästa prissättning. De tar hand om all administration och säkerställer att den sköts enligt gällande praxis. Tjänst har rönt stort intresse redan från start och har idag har över 400 användare och fler än 800 projekt.

- Att kunder som PMA återkommer till oss för fler projekt är oerhört glädjande. Det visar att Pinpointer fyller ett behov i branschen genom att digitalisera den administrativa processen på ett tryggt och säkert sätt för att underlätta entreprenörernas arbete, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.096