23948sdkhjf

Blocket ny medlem i Circular Sweden

Blocket är ny medlem i företagsforumet Circular Sweden, ett forum där företag tillsammans driver på omställningen till en cirkulär ekonomi.

Med Blocket som medlem kommer Circular Sweden framöver att sätta ännu större fokus på att politik och marknad skapar bättre förutsättningar för ökat återbruk av produkter.

– Som Sveriges största marknadsplats är det självklart för oss att vara med i dialogen och driva på utvecklingen mot ett mer cirkulärt samhälle, säger Tero Marjamäki, kommunikations- och hållbarhetschef på Blocket.

Circular Sweden samlar företag som har möjlighet att påverka omfattande produkt- och materialflöden eller som bedriver ett ambitiöst cirkulärt arbete. Syftet med samarbetet är bland annat att påverka politiken och driva den cirkulära utvecklingen framåt.

För företagen inom Circular Sweden är ökad återanvändning av produkter en nyckelfråga i den cirkulära omställningen. Både återbruk och en smart materialanvändning är två nödvändiga pusselbitar för att klara välfärden, stabilisera klimatet och bevara viktiga ekosystem i framtiden, säger Ellen Einebrant, verksamhetsledare vid Circular Sweden.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094