23948sdkhjf

Trioworld köper innovativt plaståtervinningsbolag

Plastfilmtillverkaren Trioworld Group förvärvade i juli det svenska återvinningsföretaget Reviva Plastics AB, en ledande aktör inom återvinning av plast från jordbruket.

Säljarna är Malmbäcks Invest AB, Entreprenörinvest Sverige AB, Lantbrukarnas Ekonomi AB samt El-Fynd Holding i Sverige AB.

- Vi är mycket glada att välkomna Reviva med personal in i Trioworld. Under ledning av en grupp framsynta företagsinvesterare och ett dedikerat team har Reviva lyckats göra det många har gått bet på, att återvinna hårt smutsad jordbruksplast för användning i nya plastprodukter, säger Andreas Malmberg, koncernchef för Trioworld Group, i ett pressmeddelande.

- Det är en mycket spännande framtid vi går till mötes med Reviva i gruppen, och vi är övertygade om att vi kommer skapa stort värde för våra kunder och jordbruket, där cirkulär plastanvändning för varje år blir en viktigare fråga.

 

En längre artikel om Trioworld och Reviva Plastics kommer i Recycling nr 4 med utgivning 17 september.

 

Om Reviva Plastics: Reviva Plastics återvinner plast från jordbruket till användning i nya plastprodukter. Reviva Plastics har produktion i Korsberga utanför Vetlanda och har bedrivit sin återvinningsverksamhet sedan 2019. Reviva levererar sina högkvalitativa återvunna produkter till ett antal kunder på svenska marknaden, men även till kunder utanför Sverige.

Källa: pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.282