23948sdkhjf

Pinpointer anställer hållbarhetschef

Pinpointer fortsätter att satsa på miljö och hållbarhet och anställer nu en hållbarhetschef.

Sofia Widengren tillträder rollen 13 september och kommer att vara baserad i Göteborg. Sofia Widengren har en stor expertis och lång erfarenhet inom miljö, masshantering och hållbarhet och kommer senast från rollen som miljöspecialist på Trafikverket. Hon har även arbetat många år med miljöstrategiska frågor inom avfallsbranschen.

 

På Pinpointer kommer hon att ansvara för att vidareutveckla bolagets övergripande strategi inom hållbarhet och se till att det på ett ännu starkare sätt genomsyrar hela verksamheten och affären.

- För mig var det självklart att tacka ja till möjligheten att få vara med och utveckla Pinpointers hållbarhetsengagemang till nästa nivå. Deras innovationskraft kombinerat med ett starkt fokus på miljö behövs inom branschen mer än någonsin och det är glädjande att de så tidigt i sin resa värderar hållbarhet högt, säger Sofia Widengren i ett pressmeddelande.

 

Om Pinpointer:

I en digital tjänst säkerställer Pinpointer att användarnas schaktmassor, avfall och förorenade massor hanteras enligt alla rådande miljökrav och regelverk samtidigt som det bidrar till en mer cirkulär masshantering.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11