23948sdkhjf

Recycling gör bilaga i DI

I början av februari kommer läsarna av Dagens Industri att nås av bilagan ”Cirkulär avfallshantering & återvinning – Avfall som värdefull resurs”.

Bakom bilagan står tidningen Recycling med samarbetspartners i form av branschorganisationerna Avfall Sverige och Återvinningsindustrierna och ambitionen är att skapa en årligt återkommande bilaga som tar upp aktuella ämnen inom hållbar avfallshantering och dito återvinning. Det handlar om viktiga frågor som vi vill föra upp till såväl beslutsfattare i näringslivet som offentlig förvaltning och inte minst politiker.

För det redaktionella innehållet ansvarar tidningen Recyclings chefredaktör Peter Olofsson som planerar att bilagans innehåll ska bli en blandning av reportage, krönikor och intervjuer kring ämnen som den senaste tekniken, framgångsrika case stories, vad ledande politiker säger och tycker, hur det går med utvecklingen av producentansvaren för olika produkter/material, framtidens avfallsinsamling med mera. Tanken är också att intervjua ledande branschföreträdare kring vad de väntar sig i framtiden när det gäller avfallshantering, återvinning och cirkulär ekonomi.

Annonsförsäljningen sköts av Recyclings mediechef Jerker Evaldsson och vid intresse når ni honom på jerker.evaldsson@nordiskemedier.se eller 0709-759940.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094