23948sdkhjf

Konferens kring plast i förpackningar

Nu är programmet klart till Pack & Plast, en konferens om plast i förpackningar med Recyclings systertidning Packmarknaden som avsändare.

– Det är oerhört glädjande att det nu gå åt rätt håll och allt pekar på att vi kan träffas i Malmö face- to face den 11 november. Självklart finns också möjligheten att vara med på länk då vi webbsänder hela konferensen live, säger Per-Stefan Gersbro.

Extra glad är han också sedan det nu står klart att FTI går in som huvudsponsor till konferensen.

– FTI driver i mångt och mycket utvecklingen mot miljöanpassade återvinningsbara förpackningar inte minst inom plast och Svensk Plaståtervinnings VD Mattias Philipsson kommer att vara en av flera tunga talare den här dagen i ett program som nu är komplett.

– Alla talare kommer att finnas fysiskt på plats på scenen på Slagthuset i Malmö där konferensen äger rum – självklart förutsatt att den positiva utvecklingen av minskad smitta håller i sig. Så vi ser fram emot många dynamiska samtal på scen, säger Per-Stefan som som vanligt agerar moderator.

Sammanlagt 13 talare är klara för konferensen och ytterligare någon kan tillkomma. Bland andra tunga talarnamn kan nämnas Naturvårdsverkets Åsa Stenmarck och Axfoods hållbarhetschef Åsa Domeij.

–  Det här är en konferens med massa ”nice to know” kunskap men framförallt ”need to know”. Här kommer flera intressanta nya fakta att presenteras och för den som ansvarar för förpackningar är konferensen helt enkelt ett måste för att vara uppdaterad om det senaste och framförallt vad som väntar runt hörnet, säger Per-Stefan.

För mer information och anmälan besök packoplast.se

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
De bildar världens första storskaliga däckåtervinningsbolag
Projekt kring cirkulär bilplast tar fart
Uppmaningen: Panta fler returglas!
Renässans för returförpackningar?
Kaffesump får nytt liv i bioplast
58 miljoner att tjäna på att slänga matavfallet rätt
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.11