23948sdkhjf

Som klippt och skuren för demolering!

Sennebogen 830E Demolition är en robust, flexibel och mångsidig universalmaskin speciellt anpassad för demolering och rivningsarbeten.

Arbetshöjden på upp till 18 meter i kombination med en lyftkapacitet på över 4 ton, gör den enligt uppgift som klipp och skuren för rivning. Maskinens vikt är ca 45 ton.

Den moderna Maxcab-hytten ger operatören en bra arbetsmiljö. Hytten kan tiltas 30° samt höjas steglöst 2,70 m, vilket ger en ögonhöjd på nästan 6 m. Detta ger en ergonomisk förarmiljö och perfekt överblick.

Övervagnen kan rotera 360° från den stabila bandgående undervagnen. Svänghastighet är 0 till 8 varv per minut, steglöst.

Sennebogen 830E Demolition är inte bara en demoleringsmaskin, utan kan även utrustas med exempelvis sorteringsgrip, skrotgrip eller skopa och användas som en komplett materialhanteringsmaskin. Sist men inte minst är den lika servicevänlig som andra Sennebogenmaskiner. Via de stora sidoluckorna kommer man enkelt åt den längs-monterade motorn och alla servicepunkter snabbt och bekvämt från marknivå.

Källa: pressmeddelande

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ersättning för kommunernas förpackningsinsamling: Så blir den
Stena Recycling redo för mer elektronikplast
Metaller förbränns för att skapa el, kan sedan återvinnas
Byggare startar avfallsråd
”Batteriguldet” ingen "quick fix”
Använder enbart återvunnet aluminium
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.14