23948sdkhjf

Maskin & metallåtervinning blir Skrotsmart

Det är nyöppning i Gävle när Maskin & metallåtervinning förvärvas och blir en del av konceptet Skrotsmart.

För Skrotsmart expanderar ytterligare och slår upp drive-in portarna i Gävle. Intresset för metallåtervinning är stort och företaget vill underlätta för alla som vill återvinna metall.

Skrotsmart vill bidra till det cirkulära samhället där hållbarhet i alla led är viktigt. Allt från det lilla kabelspillet till större metallavfall sorteras och tas om hand i en drive-in lokal med direktutbetalning. 

Skrotsmartkonceptet ägs av Vininng.

–  Vi är just nu sexton anläggningar i Vinningkoncernen. Det är åtta stycken Skrotsmart, och fler nästa år. Sedan har vi två stycken Svensk kabel-anläggningar i Växjö och Katrineholm. Vidare finns produktionsanläggningar dit det mesta av Skrotsmarts återvinning går, berättar Maria Knutsson som är marknadsansvarig på Vinning för Metal supply.

– Skrotsmart möjliggör den utveckling vi önskar och konceptet är helt i linje med den service vi vill erbjuda våra kunder. Det ska bli kul att möta gamla och nya kunder som en del av Skrotsmart, säger Hedi Sarhani, grundare av Maskin & metallåtervinning i Gävle i ett meddelande.

– Det är just enkelheten som är vår styrka – och vårt smidiga läge som gör att alla kan komma förbi med sitt metallavfall och få rätt ersättning på en gång, säger Christoffer Holm Frögelius, affärsutvecklare på Vinning i meddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11